Al-Qur'an Ukuran Saiz 1 Meter berusia 120 Tahun

Al-Qur'an Ukuran Saiz 1 Meter berusia 120 Tahun

Sunday, July 18, 2010

Pakar Ilmu Pengasihan & Pelarisan

PAKAR ILMU PENGASIHAN 7 PELARISAN ANUGERAH AGUNG

PROGRAM TERBARU ANUGERAH AGUNG


" Allah SWT memberikan al Hikmah ( kebijaksanaan ) kepada orang yang dikehendaki. Barangsiapa yang diberinya al Hikmah maka ia mendapat banyak kebaikan. Hanya orang-orang yang mahu berfikir yang dapat mengambil pelajaran / manfaat " .( QS 2 : 269 )

(Program Jarak Jauh / Hadir Diri)

ILMU AURA PENGASIHAN & PELARISAN ANUGERAH AGUNG( TINGKAT TINGGI )

PROGRAM PAKAR PENGASIHAN & PELARISAN (P3)
(Setiap Ilmu Hendaklah Dapat Dibuktikan Manfaatnya)


Kian diburu banyak orang baik dari dalam negeri mahupun luar negeri kerana :

- Proses tercepat & mudah ± 1 jam (langsung jarak jauh) :
Tanpa harus puasa, tirakat, olah nafas, azimat, dll.
- Kualiti Terbukti Seumur Hidup :
Berbeza / Lain Dari Yang Lain :
Fasiliti Paling Lengkap:

Pertama seumpamanya di Malaysia! Anda Siap menjadi pakar spiritual Pengasihan Professional berkualiti dan membuka Konsultasi Pengasihan & Pelarisan dimana saja dan berbakti kepada masyarakat.

Memperkenalkan kepada anda, Bagi peminat serius ilmu ghaib Pengasihan & Pelarisan yang ingin mempelajari dan menguasai keilmuan ini dengan cepat,selamat dan tanpa kesan sampingan yang negatif,boleh dikuasai secara jarak jauh,Lain dari yang lain dan nyata kesannya, anda boleh menyertai program ini untuk mencapai keinginan anda. Jangan hairan nanti apabila terlalu ramai orang yang ingin mendekati anda, berkarisma tinggi dan luarbiasa setelah mengikuti program pakar aura pengasihan dan pelarisan Anugerah Agung ini.

Saya mengadakan Kursus / Program Pakar Aura Pengasihan & Pelarisan (P3) Anugerah Agung ini kerana prihatin atas banyaknya permintaan dan pertanyaan dari orang awam dan pencari ilmu ghaib yang berkaitan dengan Pengasihan dan Pelarisan. Saya sendiri sering didatangi oleh pelbagai golongan yang banyak berkaitan dengan masalah rumahtangga, masalah lambat jodoh, masalah bisnes perniagaan,masalah percintaan, masalah anak degil,isteri / suami keras hati,asyik bertengkar, terkena guna-guna,minyak pelet,dan 1001 macam persoalan yang berkaitan dengan pengasihan dan pelarisan.

Keilmuan dalam program ini telah terbukti dan telah teruji keampuhannya digunakan untuk membantu menangani pelbagai persoalan pengasihan,pelarisan,kerezekian! Saya sendiri menggunakan keilmuan ini untuk membantu pesakit saya, Alhamdulillah,dengan izin Allah SWT banyak problem kehidupan telah dapat diselesaikan dengan baik melalui kaedah berdoa langsung kepada Allah SWT.

Program ini telah melahirkan ramai orang pintar (paranormal), dan yang jelas program ini ditangani langsung oleh Guru Mursyid Anugerah Agung, Dr. Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D dengan bahan-bahan terpilih, rahsia dan terjamin. Jika anda belum mempunyai bekal yang cukup untuk menggapai maksud dan impian anda sebagai paranormal atau spiritualis pengasihan professional, anda dapat mengambil program ini, dengan mengikuti program ini akan langsung diaktifkan, diselaraskan, diisi, dirajah dan ditutup dengan kunci tirakatan.

Khusus bagi anda yang ingin menekuni bidang pengasihan kecantikan (inner Beauty) dan pelarisan. Program ini dibuka kepada semua golongan,lelaki dan perempuan. Dengan program ini anda dapat membantu seorang wanita / lelaki dalam ikhtiar persoalan :

1 .Meningkatkan daya tarik (inner beauty) seluruh tubuhnya yang meliputi pesona, wibawa, kharisma untuk segala keperluan, pengasihan, perjodohan, pekerjaan, dll.

2. Menarik dan mengunci suami isteri / kekasih agar selalu setia

3. Menciptakan dan menambah daya seks frekuensi tinggi

4. Pemanggilan pasangan yang berpaling dengan menggunakan ilmu Puter Giling Sukma yang telah terbukti khasiatnya sebagai sarana pelet tingkat tinggi yang sangat mustajab.Insya Allah.

5. Menyatukan keluarganya yang tidak harmoni kerana, WIL(wanita idaman Lain /PIL(Pria /Lelaki Idaman Lain), pasangan lari, atau sebab lainnya.

6. mengaktifkan potensi kerezekiannya dalam persoalan : usaha bangkrup, pelarisan kedai, dll.

7. Memberikan ikhtiar, solusi konsultasi berbagai macam masalah sosial di masyarakat yang berhubungan dengan masalah kehidupan seperti pelarisan, pengasihan, dll. sekaligus sebagai modal sampingan tetap berpenghasilan halal.

Program-program keahlian diatas dikhususkan bagi anda baik paranormal ataupun bukan, berbakat ataupun tidak berbakat, yang tertarik, sedia dan berminat untuk terjun dalam dunia spiritual keparanormalan, Insya Allah kami di Anugerah Agung Spiritual Development Centre bersedia membantu dan membimbing anda untuk membuka Khidmat Rawatan Pengasihan dimana saja serta menjadi Ahli spiritual Pengasihan yang handal dan berkualiti atau siapa saja yang ingin menambah ilmu-ilmu yang bermanfaat,tanpa perlu tirakat dan ritual berat lainnya. Anda tidak akan mendapatkan rahsianya ditempat lain kecuali hanya ada ditempat kami di Anugerah Agung atau dapat melalui siswa-siswa kami yang telah membuka perkhidmatan konsultasi aura pengasihan secara profesional.

Antara Ilmu-ilmu yang diijazahkan dalam Program Khusus Pengasihan ini

PROGRAM DAYA LINUWIH ANUGERAH AGUNG
MODULE KURSUS PROGRAM PAKAR AURA PENGASIHAN DAN PELARISAN ANUGERAH AGUNG ( P3 )


Kesemua keilmuan ampuh dibawah ini akan diijazahkan kepada anda!!!

Rahsia Ilmu Raja Mahabbah Junjung Derajat Anugerah Agung

Anda akan diijazahkan dengan keilmuan yang sangat ampuh dan terbukti berkesan dan telah teruji kemampuannya. Anda dapat membantu memulihkan Suami/isteri ada WIL/PIL, keluarga tidak harmoni, pasangan lari, dihina pasangan, ditolak cintanya, dll. (Syarat : foto dan orang yang dituju dan bukan untuk main-main melainkan niat untuk dinikahi. Banyak orang yang sudah membuktikan. Insya Allah.

Ilmu Pikat Sukmo ( pikat sukma) Anugerah Agung

Orang yang terkena PIKAT SUKMO ini dalam waktu yang singkat ia akan bertekuk lutut dihadapan anda atas izin ALLAH. Maka jangan sekali-kali menggunakan keampuhan ilmu ini hanya untuk main-main. Sekali menggunakan ilmu ini, maka sekali itu sebelumnya memang berniat untuk mengahwini dan bukan untuk mempermainkan atau balas dendam.

Ilmu Pelet Gendam Asmara Anugerah Agung (Pengasihan Jarak Jauh)

Untuk mempercepat terkabulnya hajat anda, lakukanlah kuatkanlah dengan amalan berikut pada tiap malam kira-kira disaat orang yang anda tuju telah tidur.

Ilmu Pengontak Sukma Anugerah Agung

Ilmu warisan leluhur untuk tujuan telepati,dengan ilmu ini anda mampu menciptakan kembaran wajah orang yang dituju untuk menarik roh / sukmanya, orang yang dituju akan merasa gelisah dan merasa sangt rindu hingga datang kepada anda dengan perasaan cinta yang menggebu-gebu mendapatkan anda.

Ilmu Membuat Ibu Minyak Pengasihan Suci Penakluk Cinta Sejati

Dengan ritual khusus yang diijazahkan,anda akan mampu membuat ibu minyak pengasihan Suci Penakluk Cinta Sejati Hizbu Al-Waduud yang sangat ampuh bagi segala tujuan dan kehendak anda. Minyak bertuah ini intisari dari segala minyak pengasihan / pelet yang ada dimuka bumi. Pemakainya jika memikat lawan jenis, pasti yang dipikat bertekuk lutut pasrah jiwa raga. Jika suami / isteri atau kekasih khianat akan segera sedar & terkunci selamanya pada orang yang memakai minyak berdaya tuah tinggi ini. Dengan sarana minyak ini,anda dapat membantu orang yang memerlukan kepakaran anda dibidang pengasihan.Insya Allah.

Ilmu Lebur Selingkuh Anugerah Agung

Ilmu Warisan Leluhur ini sangat langka diijazahkan kepada anda yang mengikuti program ini yang bermanfaat untuk anda membantu orang lain yang meminta pertolongan anda untuk menghentikan perselingkuhan / kecurangan. Ilmu ini menggunakan media telur busuk sebagai solusi terakhir.Hati-hati, ilmu ini diprogram untuk tujuan memisahkan asmara pasangan yang selingkuh dengan wanita / lelaki idaman lain,Insya Allah mereka akan saling bertengkar,menjauhi, sehingga tidak bersatu lagi / berpisah. Ia bertujuan untuk menjaga rumahtangga yang bahagia daripada dimusnahkan oleh golongan yang pisau cukur,menghabiskan duit pasangan yang terkena guna-guna mahupun atas kerelaan disebabkan cinta buta dan sebagainya.

Aji Pedot Sih (Memisahkan hubungan asmaradana) Anugerah Agung

Ilmu khusus untuk Memisahkan / memutuskan Pria / Lelaki idaman lain(PIL) / Wanita Idaman Lain (WIL) yang menjadi punca merosakkan kebahagiaan rumahtangga (pihak ketiga dengan segera) (untuk tujuan kebaikan sahaja),dapat juga digunakan untuk memisahkan hubungan terlarang seperti lesbian / homo dsbnya yang bertentangan dengan agama. Keampuhannya telah teruji, tak terhitung pasangan berhasil diselamatkan oleh tuah ghaib ajian ini.

Aji Naga Penyatu Jiwa Sukma (Menyatukan hubungan asmara) Anugerah Agung

Berguna menyatukan keluarga (atau kekasih) yang kurang/tidak harmoni(tidak akur selalu bergaduh),atau diambang kehancuran bahkan yang telah bercerai-berai sekalipun insya Allah dapat dirukunkan / diharmonikan kembali dengan sempurna seperti semula. Tak terhitung keluarga / pasangan kekasih diselamatkan oleh tuah ghaib ajian ini.

Ilmu Pengisian Nur Cakra Buana Anugerah Agung

Merupakan suatu ilmu khusus untuk pengisian energi luarbiasa untuk kewibawaan,daya tarik,penunduk,pengasihan,kerezekian yang luas dan sebagainya yang boleh diisikan pada alat kosmetik seperti bedak,minyak,lipstick,dan sebagainya dan dapat buat membantu orang lain yang memerlukan dan menjadikan anda pakar pengasihan(specialist). Keimuan seperti ini banyak digunakan oleh pakar pengasihan dalam dan luar Negara untuk membantu pesakit yang memerlukan perkhidmatan terapi pengasihan.

Ilmu Pengisian Khusus Lipstick Roro Mendut Anugerah Agung

Dengan ilmu ini peserta kursus dalam program ini mampu melakukan pengisian energi pelet pengasihan tingkat tinggi kedalam lipstick diri sendiri mahupun untuk membantu orang lain,Sesiapa sahaja yang memakai lipstick yang telah diisikan ini, Insya Allah membuat wajah cantik bersinar,ucapan terdengar merdu,yang mendegar terkesima hormat simpati,memikat orang yang dikasihi,dekat dicintai,jauh dirindui dan disayangi,hanya anda sahaja yang dikasihi,dicintai wajah anda yang berseri. Untuk percintaan,suami isteri,dihormati kawan,majikan,pelaris perniagaan,murah rezeki.

Ilmu Pengisian Pada Bedak Aura Dewi Bulan Anugerah Agung

Ilmu Pengisian pada bedak ini sangat mujarab dan mustajab. Memiliki khasiat spiritual yang luarbiasa, Jika digunakan si Pemakai bedak akan memiliki daya tarik yang misterius,siapapun yang melihatnya akan tertarik dan simpati. Perempuan yang rajin menggunakan bedak ini disukai banyak orang. Ilmu ini dapat digunakan untuk membuat bedak pengasihan untuk kegunaan diri sendiri mahupun melakukan pengisian energi pengasihan tinggi kepada orang yang meminta bantuan anda.

Aji Cangkok Kembang Doyo Sukmo (Awet muda) Anugerah Agung

Sesiapa saja yang berijazah yang mengamalkan ilmu ini akan memancarkan aura / sinar kecantikan kemilau,awet muda sepanjang masa,siapa memandang pasti terpesona,wajah tidak dimakan usia dan kelebihan-kelebihan lain yang hanya akan dirasakan diri oleh pengamal ilmu ini.

Ajian Mustika Bumi Penglarisan Anugerah Agung

Khusus untuk mempercepat penjualan apa saja: jual tanah,rumah,kereta, truck, lori, motosikal, barang-barang,Kedai,Apartment

,Dealer/showroom,Bengkel, Restoran, hotel,Alat-alat berat/kontraktor dan harta berharga lain,segera laku terjual dengan harga lumayan.

Juga berfungsi sebagai “pelaris” kedai,restoran,hotel dll. Ajian ini sangat ampuh, banyak orang susah berhasil ditolong.

Ilmu pengisian Rajah Paku Emas Anugerah Agung
(Rawatan Kubro Tempat Usaha)


Ilmu ampuh pelarisan usaha tingkat tinggi sesuai untuk segala macam bidang usaha,menggunakan media ‘rajah paku emas’. Anda dapat menggunakan ilmu ini untuk diri sendiri dan dapat pula digunakan untuk membantu orang lain yang memerlukan.

Di antara Khasiatnya:

* Melariskan semua jenis perniagaan
* Menolak sihir perniagaan
* Mengusir gangguan makhluk halus penghalang perniagaan
* Mendatangkan ramai pelanggan dan tetamu

Ilmu Luluh Lilih Asih Anugerah Agung (Pelembut hati)

Satu kaedah kebatinan untuk pengasihan melunakkan serta melembutkan hati orang / anak yang degil,sukar dipimpin atau yang sering lari dari rumah,suami atau isteri yang keras hati,ingkar,besar kepala dan sebagainya, sila gunakan kaedah ini sebagai ikhtiar untuk menundukkannya. Ilmu ini sangat berkesan dan telah dibuktikan keampuhannya.

Kapsul Bio Zima Nur Ilahi Anugerah Agung

Dalam program ini anda akan dibimbing rahsia membuat Kapsul pengasihan dengan amalan-amalan khusus yang berijazah. Melalui sebutir kapsul yang mengandung bio-molekul aktif untuk membuka tujuh aura utama tubuh dan membangkitkan karisma, wibawa, dan pesona diri sehingga disenangi banyak orang. Tingkatkan immuniti tubuh dan keselamatan dari jenayah, santet, hipnotis, dll. Tidak bertentangan dengan agama. Dapat ditest photo aura 2000, (sesuai untuk siapa saja, karyawan artis, pengusaha, pedagang, guru, salesman, dll

Ajian Tarub Jodoh Anugerah Agung


Keilmuan khusus yang diijazahkan kepada peserta program ini untuk membantu merawat masalah jodoh .Ada ikhtiar khusus bagi yang belum dapat jodoh, kena sengkolo jodoh, kena guna-guna anti nikah, bercinta selalu putus, dilamar orang selalu tidak jadi, melamar orang selalu ditolak, dll. Tidak sedikit yang sudah berhasil.

Ajian Mustika Pelancar Rezeki Anugerah Agung


Berkhasiat tinggi dan nyata,dengan ajian kerezekian ini,Insya Allah rezeki anda datang mengalir deras melimpah ruah mengalir dari segala penjuru, bisnes anda akan lancar,membebaskan anda dari lilitan hutang,rezeki mewah,menghilangkan halangan besar atau kesialan terhadap rezeki,wang yang banyak tidak berkurang,yang lancar semakin berlimpah,rezeki yang halal menjadi berkah. Dengan Sedikit ritual namun istiqomah Insya Allah akan memberi hasil yang maksima.

Ilmu Ajian Kateguhaning Tekad Anugerah Agung

Ilmu ini berkhasiat dahsyat sebagai pengasihan dan pelarisan dahsyat,berkhasiat tinggi untuk keperluan diri sendiri dan dibimbing sekali kaedah untuk menggunakan ilmu ini untuk membantu orang lain khusus untuk menarik tender ,bisnes,proposal,lulus temuduga dan sebagainya, telah dikemas dengan method yang sangat ampuh, kerana dilakukan dengan ritual khusus serta doa-doa dari Wahyu Ilahi, ampuhnya luarbiasa dan dapat dipertanggungjawabkan,Insya Allah.

Ilmu Pengunci Nafsu Isteri Anugerah Agung I & II

Ilmu kebatinan ampuh ,Insya Allah tertutup nafsu isteri kepada lelaki lain,lebih-lebih lagi suami yang terpaksa selalu berjauhan dengan isteri,bak kata orang tua-tua,sediakan payung sebelum hujan. Tetapi jikalau isteri yang beriman, taat dan setia sudah tentulah tidak timbul sebarang masalah didalam hal-hal begini. (hanya untuk kebaikan sahaja)

Ilmu Paku Pasopati Anugerah Agung ( Pengunci Nafsu Suami )

Ilmu mustajab ini dapat anda gunakan untuk kegunaan diri sendiri mahupun membantu orang lain untuk mengunci pasangan hidup / suami, zakar suami tidak akan berfungsi atau tidak dapat bangun zakarnya / mati pucuk serta merta jika ia hendak berzina dengan perempuan lain,membuat insaf para pengkhianat cinta atau lelaki hidung belang. (hanya untuk kebaikan sahaja).

Ilmu Ghoib Pelebur Susuk Anugerah Agung

Ilmu ampuh ini sangat ampuh untuk mengeluarkan segala jenis susuk yang dipakai oleh pengamal susuk sama ada emas,berlian,samber lilen dan sebagainya, anda dapat membantu orang yang memerlukan bantuan anda untuk mengeluarkan susuk dari dalam tubuh mereka secara ghoib dan nyata.

Ilmu Pelarisan Futuhatur Rozaq Anugerah Agung

Sebuah media yang dirancang khusus melalui Ilmu Hakekat asal kerezekian hidup manusia sehingga mengandung energi positif yang dapat membersihkan jalur-jalur energi penghambat usaha anda dalam kantor, toko, restoran, perusahaan anda. Sekaligus bekerja aktif untuk menarik dan mempengaruhi simpul syaraf rakan bisnes, konsumen, pembeli agar senantiasa merasa nyaman berbelanja atau berbisnes dengan anda. Sudah banyak yang sukses.

Ilmu Pengasihan Adam Hawa Anugerah Agung

Ilmu pengetahuan tingkat tinggi, dikhususkan bagi anda yang tidak ingin menggunakan ilmu susuk jenis apapun. Berguna untuk mengaktifkan inner beauty seluruh tubuh yang meliputi karisma, wibawa, dan pesona tubuh. Dalam waktu singkat dapat mempengaruhi simpul syaraf siapa saja yang memandang ataupun mendengar suara anda sehingga akan disenangi banyak orang, atasan, suami/istri, kekasih, dll. serta dapat menunjang karier dan kerezekian serta keselamatan anda.

Ilmu Pelet Pandangan Mata Anugerah Agung

Perpaduan ilmu pelet tingkat tinggi dan ilmu gendam,cukup dengan menatap matanya maka orang yang dituju dalam masa yang singkat akan takluk serta tunduk, apabila anda lakukan dengan konsentrasi maka orang yang anda tujukan akan hilang kesedaran seketika,secantik atau setampan apapun seketika akan hilang akal, takluk dan tergila-gila serta menuruti apapun keinginan anda,hanya berlaku pada tujuan positif sahaja.

Ilmu Asbabul Qalbu (Puter Giling Sukma) Anugerah Agung

Istimewa dan khusus Ilmu ini dapat anda gunakan untuk membantu diri sendiri juga dapat digunakan untuk membantu orang lain.Kita sering mendengar banyak kes-kes seperti suami / isteri yang lari dari rumah,anak yang lari dari rumah, bersembunyi, pembantu yang lari dari rumah majikannya sambil melarikan beberapa barang kemas yang berharga dan sebagainya. Jadi anda boleh menggunakan ilmu ini untuk tujuan puter giling, supaya yang lari kembali pulang dan sebagainya.

Ilmu Kama Jaya Purna Anugerah Agung

Ilmu tingkat tinggi luarbiasa yang diijazahkan kepada anda dalam program ini sangat berguna untuk membantu diri anda dan diajarkan pula rahsianya untuk membantu orang lain. Sangat ampuh untuk melebur sengkolo / halangan / hambatan /rintangan / sakat badan / pelalau dan sebagainya seperti sulit jodoh, sering sulit jodoh, sering putus cinta, kawan-kawan menjauhkan diri,sering ditipu, sering bermasalah, rumah tangga tidak tenteram,boros,dan sebagainya, dengan keilmuan berijazah yang ampuh ini, wajah menjadi bercahaya,bersinar, berseri-seri,sentiasa mendapat perhatian, karisma yang sangat tinggi,wibawa agung, disenangi dimana-mana,cakapnya mudah diterima pakai,daya penarik,sebagai pemanis wajah,mudah tercapai hajat dan cita-cita,rezeki luas / mudah, berniaga sukses,tenang fikiran.

Ilmu Pelebur Cinta Berahi Anugerah Agung

Anda akan diijazahkan dengan keilmuan khusus untuk membantu memulihkan serta merawat pesakit yang telah dianiaya dengan ilmu guna-guna,minyak dagu,minyak senyonyong dan sebagainya atau pesakit yang terperangkap dalam cinta hawa nafsu,dipermainkan dan dianiaya, berikhtiar untuk melepaskan diri,andaikata sudah terlanjur terkena penyakit cinta berahi sehingga tidak tertahan lagi sehingga kadangkala membawa kepada mudharat kepada diri sendiri bahkan satu masa boleh menjadi gila ataupun sanggup bunuh diri,Insya Allah anda boleh membantu pesakit dengan menggunakan ilmu mustajab ini.

Pakar Rawatan Mandi Bunga Asmara Bulan Anugerah Agung

Ilmu mandi bunga ini gunanya untuk tujuan membangkitkan serta membuka aura pesona diri,sebagai pengasihan,meningkatkan seri wajah,bercahaya bagai bulan purnama,cerah, mempermudahkan jodoh,sebagai pelaris diri, karisma, pemikat, daya tarik lawan jenis,

kewibawaan dan lain-lain,tanpa pantangan,mandi bunga ini tidak terikat dengan hari, boleh mulakan mandi hari apa saja yang dikehendaki.Dengan ilmu ini anda dapat membantu orang lain yang memerlukan khidmat anda sebagai pakar pengasihan!

Ilmu Saputangan Sembogo Pengasihan Anugerah Agung

Dengan sarana ilmu ini,anda dapat menggunakan sapu tangan sebagai media pengasihan ampuh untuk tujuan memikat atau menakluk hati seseorang,bos /majikan,pejabat, rakan perniagaan dan sesiapa sahaja yang anda kehendaki,juga anda dapat membantu orang lain yang memerlukan pertolongan anda dengan membuat khusus sapu tangan raja pengasihan untuk tujuan seperti diatas.

Ilmu Permata Ratu Kalimaya Anugerah Agung

Menyempitkan faraj macam anak dara,merapatkan otot vagina,membuat organ intim wanita jadi kesat,lembut dan tidak berbau,melazatkan suami bila bersama dan vagina harum.

Ilmu Putar Giling Pusing Telur Orang Boyan Anugerah Agung

Tujuan Pusing Telur ialah supaya hati orang yang dipuja juga terpusing dan kembali mendaptkan pengamalnya. Ilmu ini sesuai dilakukan terhadap orang yang lari meninggalkan rumah tanpa pesan, atau boleh juga dilakukan terhadap sesiapa yang dikehendaki agar hatinya kasih kepada anda. Insya Allah orang yang dipuja akan jatuh kasih sayang dengan bersangatan cintanya, tercari-cari ia untuk mendapatkan pengamalnya.

Ilmu Pengasih Sulur Gentur Anugerah Agung (Mentera Mendatangkan Tetamu)

Dengan sarana Ilmu ampuh warisan leluhur ini, anda ingin supaya ramai orang datang berkunjung kerumah atau tempat perniagaan anda,Insya Allah boleh mendatangkan sebanyaknya tetamu.

Ilmu Merukunkan Rumahtangga Supaya Semuanya Tunduk Rukun Damai

Untuk mendamaikan /menundukkan suami isteri,anak-anak atau ahli keluarga yang degil dan tidak menurut kata atau sering berkelahi maka ambillah gula, kopi atau apa-apa makanan dan minuman kemudian dijampikan dengan amalan khusus, Insya Allah rukun damailah hidupnya. Doa diatas boleh juga digunakan untuk menundukkan seseorang agar mengikut kata kita.Insya Allah Mujarab.

Rokok Pembius Sukma Anugerah Agung

Melalui hembusan asap yang telah terisi energi pelet akan merasuk keseluruh sukma sehingga terasa melayang dibuatnya tinggal anda mengatakan apa saja yang dikehendaki terjadi dan terwujud. Ilmu ini menggunakan sarana rokok untuk tujuan penyaluran energi pelet pengasihan, ia berguna untuk menjadikan lawan jenis mencintai anda.

Ilmu pengasihan khusus Anugerah Agung ( untuk merukunkan pasangan)

Amalan ini digunakan untuk merukunkan orang yang mahu bercerai. bagaimanapun perceraian adalah perbuatan yang paling dibenci Allah. Oleh kerana itu, bila dapat cegahlah agar mereka jangan sampai bercerai. Berikut adalah salah satu bentuk ikhtiar untuk mencegahnya.

Ajian Getaran Aura Suara Penunduk Anugerah Agung

Ilmu ampuh untuk menundukkan wanita yang sombong, kekuatannya mampu membuat orang-orang yang mendengar suara dan melihat gerak bibir kita akan menjadi senang serta suka. Dan fungsinya dapat merubah menjadi pelet yang kuat Untuk membuat lawan tak berkata-kata lagi, ilmu dari Tanah Melayu.

Ilmu Pengasih Jabar Tangerang Anugerah Agung

Mantra ini dari bahasanya diciptakan dari daerah Jabar (Tangerang), merupakan jenis pengasihan dengan media bantal yang sehari-hari kita buat tidur. Anda mampu mengirim mimpi kepada seseorang (lawan jenis) untuk tujuan cinta,sangat unik dan langka…!!!

Ilmu Pelet Taklukkan Lawan Jenis Tanpa Mantra & Ritual Puasa

Cara ampuh untuk menaklukkan lawan jenis baik untuk lelaki mahupun wanita (sejenis pengasihan biar si dis cintanya tergila-gila). Ilmu pengasihan ini hanya dapat anda gunakan buat membantu orang non-muslim.

Ilmu Hizib Bil Fulus Anugerah Agung

Dengan kaedah tertentu dalam pengamalan ilmu ini,wang yang diperolehi secara halal dari hasil usaha atau pemberian dari siapapun bila dibelanjakan, maka dia akan memanggil teman-temannya (wang-wang )secara ghaib, meluncur kepada si pembaca do`a tersebut. Dan ingat lagi, sekali-kali bukanlah wang itu akan datang dan muncul secara tiba-tiba, tetap saja wang datangnya itu melalui jalur dan jalan usaha, atau pergaulan / silaturrahmi. Insya Allah.

Ilmu Bio-Magnetic Money Anugerah Agung

Amalan ini sangat bagus bagi mereka yg berprofesi sebagai sales marketing. Hanya melalui jabatan tangan anda,ilmu ini akan aktif dan berfungsi secara ghaib menembus medan fikiran orang yang berjabat tangan dengan anda, maka si calon pembeli akan tergugah semangat dan simpatinya kepada anda, sehingga ia akan dengan senang hati mahu membeli produk-produk yang anda tawarkan. Cara ini juga dapat dipakai ketika kita sedang terdesak dan perlukan bantuan dana dari siapapun.Insya Allah.

YURAN KURSUS PROGRAM PAKAR AURA PENGASIHAN DAN PELARISAN(P3)- RM3500


PERHATIAN!!

* Anda akan diijazahkan serta dibukakan rahsia segala yang berkaitan dengan pengasihan,pelarisan dan sebagainya, dengan menggunakan media foto,tangas pakaian, rokok, garam, pasir, batu,minyak wangi,segenggam tanah,air basuhan kaki,air liur, dan banyak lagi yang hanya akan didedahkan rahsia keilmuannya dalam program ini, juga penerangan yang mana boleh digunakan dan juga sebaliknya.

* Rahsia ampuh menarik sukma / seseorang untuk pelbagai tujuan positif dan pelbagai rahsia lain yang hanya akan didedahkan dalam program sangat istimewa ini hanya di Anugerah Agung, Insya Allah anda sebagai “orang pintar / paranormal pengasihan tingkat tinggi mampu membuktikan kehebatan doa-doa pengasihan yang diijazahkan khusus membantu dalam urusan cinta,rumah tangga,karier, dan sebagainya yang bersifat asihan dan pelarisan.

* Ingatlah, ilmu yang diijazahkan kami di Anugerah Agung adalah asli berguru dan bukan diambil dari buku yang ada dipasaran. Keilmuan dalam program ini saya perolehi secara ijazah langsung dari Mahaguru-Mahaguru saya yang Pakar dalam bidang Pengasihan dan Pelarisan di Malaysia, Indonesia dan Sarawak. Kesan ilmu ini sangat cepat dan positif dirasakan sendiri oleh pengamalnya. Dengan cara biasa perlu waktu bertahun-tahun dan ketekunan luarbiasa untuk mampu menguasainya,tapi dengan transfer ilmu ini anda langsung dapat mempraktikalkannya. Insya Allah.

* Boleh dipelajari walaupun dari jarak jauh,hasil sama seperti berhadapan secara langsung,anda buktikan sendiri. Anda akan kami bimbing sampai berhasil.

* Setiap peserta kursus akan dikirimkan dengan Kapsul Rajah Kalimah, Garam bioplasmik dan air pengijazahan.


PERHATIAN!!!


Ini adalah sebenar-benarnya gemblengan ilmu metafizik / spiritual daripada ahlinya (pakar),setiap peserta akan kami berikan sijil penyertaan, manual panduan lengkap keilmuan. Merupakan Fasiliti paling lengkap dan tidak ada / jarang ada ditempat lain. Bagi yang berminat mengikuti program ini boleh datang langsung ketempat kami di Anugerah Agung ataupun melalui pengajian jarak jauh. Anda hanya boleh mendapat program P3 ini hanya di Anugerah Agung dan saya tidak melantik / tidak mewakilkan / tidak membuka cawangan dimana-mana tempat, seluruh program Anugerah Agung hanya boleh didapati di ANUGERAH AGUNG SPIRITUAL DEVELOPMENT CENTRE yang beribu pejabat di Kuching,Sarawak.Malaysia. Sila hubungi Dr.Rizal hanya ditalian 0128802035(hotline) / 0198893152.

Alamat:

Anugerah Agung Spiritual Development Centre.
DR. MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI PH.D
Office Adress: NO.1,TAMAN SENDAYAN INDAH,JALAN DEPO,93050 PETRA JAYA KUCHING,SARAWAK.MALAYSIA
No.Tel: 012 880 2035(hotline)

2 comments:

  1. Semoga info ini bermanfaat juga, memang banyak orang yang ingin sukses udaha dagangnya tanpa dibarengi dengan kualitas produk & pelayanan yang dijualnya. Bagaimana bisa? Karena memang perlu adanya peningkatan kualitas barang dagangannya. Tak perlu melakukan hal yang repot seperti belajar bisnis atau kursus online. Karena pada umumnya orang dagang sudah punya banyak pengalaman sebagai usaha nyata (lahir) nya, tapi masih kurang dalam usaha batin nya. Maka dari itu silakan dicoba mengimbangi dengan sarana batin, seperti menggunakan sarana pelarisan. Jadi silakan seimbangkan usaha nyata (lahiriah) dengan usaha batiniahnya. Informasi selengkapnya
    silakan klik DISINI>> Pelarisan Dagang
    Semoga bermanfaat.
    kursus online

    ReplyDelete